Atle Antonsen sendte drapstrusler

Ifølge bloggen til komiker Ørjan Buruøe sendte Atle Antonsen ham en parade med tekstmeldinger natt til søndag 5. juli. Tekstmeldingene var så grove at Buruøe oppfattet dem som drapstrusler. Selv beklager Antonsen det hele og ifølge VG kaller han det hele for ren idioti fra hans side.

Natt til søndag 5. juli skal det ha tikket inn hele 25 meldinger på Ørjan Buruøs mobil, fra selve Atle Antonsen og innholdet var ikke helt av det hyggelige slaget. Det var verken snakk om god natta-meldinger eller ros, men en parade med meldinger om hvor elendig komiker Antonsen syntes Buruøe var. Noen inneholdt også trusler om å drepe ham neste gang de møttes. Atle Antonsen har gått ut i de fleste medier denne uken og beklaget det hele.

Ble revet med

Den som hadde verst fyllenerver søndag morgen var nok utvilsomt Atle Antonsen, som hevder han ble revet med i løpet av natten, hvor han skal ha forsøkt å lage humor av overdrivelsene. Meldingene ble dårlig mottatt av Ørjan Buruøe, som valgte å legge meldingene ut på bloggen sin og fortelle om hendelsen som han oppfattet som svært ubehagelig. Tekstmeldingene skal ha vært kritikk spesielt rettet mot en reklame Buruøe og hans kone er med i.