Lene Alexandra – Livet etter Robinson

Du husker sikkert henne som en av flere blondiner i Robinsonekspedisjonen på TV3 i 2004. Livet etter programmet har ikke bare gått på skinner for den tidligere glamourmodellen.Det har gått over ti år siden hun ble rikskjendis i den populære Robinsonekspedisjonen, men Lene Alexandra Øien hadde flere talenter enn å lage drama på TV. Hun har både lagd en hitlåt og danset på TV i beste sendetid.

My Boobs are Okey

Få år etter Robinsonekspedisjonen kom Lene Alexandra ut med sin første hitlåt i sangen My Boobs Are Okey, som handlet om silikonbrystene sine, som hadde hele 1,2 kilo med silikon i seg. Men i 2008 fikk hun tilbud om å være med i TV2s seersuksess Skal vi Danse, og valgte derfor å fjerne innleggene. Hva skulle Lene Alexandra nå leve av? Puppene var jo levebrødet hennes. Tiden rundt hennes vanskeligste avgjørelse kan du lese mer om på bloggen hennes.

Har blitt voksen

I dag er Lene Alexandra 33 år og har funnet lykken sammen med næringslivslederen Henriette Grønn, og viser villig frem sin kjærlighet på ulike sosiale medier. Hun har kanskje blitt voksen, for det ser ut til at det er andre verdier enn brystene sine hun i dag setter pris på.