Fotballfruen – Caroline Berg Eriksen

Hun har havnet i mye trøbbel, fotballfruen Caroline Berg Eriksen. Først ble det avslørt at mannen hennes utga seg for å være en annen person og kommenterte på bloggene hennes. Nå har hun vært ute og anbefalt naturlig prevensjon.

Når man er blogger risikerer man å havne i ordkrig med både den ene og den andre, men også fordi man mener noe ikke alle er enige i. Men når man anbefaler produkter som er kontroversielle, da er man garantert bråk. Fotballfruen beklager sitt siste stunt.

Sviktet

Det var etter sin reklame av prevensjonen Natural Cycles, at det begynte å blåse en ny storm rundt Caroline Berg Eriksen. Nå innrømmer hun i etterkant på bloggen sin at hun har sviktet, fordi hun trodde blindt på leverandøren av produktet, uten at hun angivelig skal ha testet produktet selv.

En av de mest leste

Det er lov å svikte, også som blogger. Fotballfruebloggen er fortsatt den nest mest leste bloggen i Norge og det er ingen tvil om at man da har mye makt når det kommer til reklame og hva andre kvinner velger å kjøpe, både av klær, sminke og av prevensjonsmidler. Mannen hennes Lars-Kristian Eriksen har denne gangen valgt å holde seg unna bråket.