Skaff supert tilbehør til din Apple Watch

Uansett hvilken Apple Watch du har er det fint med noe ekstra som skiller dem fra mengden. Smartklokken er ikke bare et teknologisk hjelpemiddel, men også et tilbehør. Og det er gøy å skifte ut og variere. Klikk her for å finne ulikt tilbehør som passer perfekt til din Apple Watch og din stil.

Velg tilbehøret som passer deg

Apple Watch kommer med en standard reim i ulike farger, og den passer ikke for alle, og heller ikke til alle anledninger. Reimer er enkle å bytte ut, og du kan kjøpe flere som passer til ulike anledninger. Silikon eller nylon er fint på trening, mens metall passer fint inn i hverdagen. Til selskaper kan det være fint med noe mer pyntet.

Beskytt skjermen mot skader

Når du kjøper ny mobil kjøper du med skjermbeskytter og deksel. Dette burde du også unne din Apple Watch. Det finnes flere ulike måter å beskytte skjermen mot riper og skader. For noe enkelt er beskytter i herdet glass et godt alternativ. Dette beskytter glasset og sørger fortsatt for følsomhet på skjermen. Du kan også gå for noe mer heldekkende som en full cover case som legges over klokken.