Endelig er Sandra Lyng Haugen tilbake

Mange har savnet Sandra Lyng Haugen på TV-skjermen. Nå er hun endelig tilbake, bedre enn noensinne med låten, Play My Drum.Sandra Lyng Haugen ble kjendis over natten da hun deltok i Norges aller første utgave av Idol i 2004. Karrieren fikk en litt humpete start etter fjerdeplassen, hvor de fleste mente at hun faktisk ikke kunne synge i det hele tatt. Men Sandra har aldri gitt opp og når hun tidligere i sommer deltok på Allsang på Grensen på TV2, viste hun alle at hun er tilbake for fullt, bedre enn noen gang.

Sang på norsk

I de første singlene hun slapp etter Idol, sang hun på norsk og fikk blandede kritikker fra musikkpressen. Nå har hun bestemt seg for å synge på engelsk, noe hun virkelig takler meget godt. Det var en strålende Sandra vi fikk se fremføre Play My Drum i Halden denne sommeren.

Trygg på seg selv

Sandra har blitt 28 år og har fortalt at hun aldri har vært tryggere på seg selv enn nå. Hun har tidligere snakket om både mobbing og spiseforstyrrelser, men har nå lagt alle problemene bak seg. Jenta fra Mosjøen har vekslet mellom å bo i Norge og Los Angeles de siste årene.