VG listas sommerturné

VG listas sommerturne besøker alle de største byene i landet i løpet av sommeren. Fra før har stjerner som Nico & Vinz, Guy Sebastian, og John Newman opptrådt på Rådhusplassen i Oslo. Men også Bergen, Trondheim og Stavanger får celebert besøk i sommer.

Startskuddet for den årlige turneen gikk i Oslo og igjen var tusenvis av elleville fans samlet på Rådhusplassen. Her fikk de se blant annet Nico & Vinz, som har hatt et fantastisk artist år så langt.

Programmet endres

Det er ikke alle som alltid blir med videre på turen mellom byene. Programmet varierer fra by til by. I Stavanger fikk vi se Jaa9 & OnklP, Eva & The Heartmaker og Omer Bhatti. Sistnevnte ble ikke med videre til Bergen, men at det er noen utskiftninger for hver gang viser jo bare at artist-Norge blomstrer for tiden. Man har nok å ta av for å si det slik.

Samarbeid mellom P3 og VG

Årets VG-liste er et godt samarbeid mellom radiokanalen P3 og VG, som oppdaterer alle fans med det siste fra både backstage-området og på scenen. De som dessverre ikke får besøkt dette fantastiske gratisarrangementet kan allikevel følge med uansett hvor de befinner seg.