Hold kontakten med fansen på sosiale medier

Når du har en karriere som influenser bør du skape engasjement. Å ha en høy engasjementsrate er det som gjør deg tiltrekkende for mulige sponsorer og arbeidsgivere. Det vil si at du trenger følgerne dine til å like innholdet ditt, og gjerne legge inn noen kommentarer. Jo flere interaksjoner, desto bedre resultater for din engasjementsrate.

Inviter til interaksjon

Av denne grunnen er det viktig at nettsiden din gir muligheten for fansen til å kontakte deg. Helst bør du være tilgjengelig på flere kanaler, slik som e-post og forum, men også via nyere tjenester som sosiale medier. Mer informasjon finner du her.

Svar så mange henvendelser som du klarer

Å svare fansen lønner seg. Når dine følgere føler at du bryr deg, og tar deg noen sekunder på å svare, kan engasjementet deres øke. Å svare på deres henvendelser trenger ikke å ta lang tid. Det er ofte nok med et kort svar, eller med en emoji. Det viktigste er at fansen føler seg sett.

Vær synlig på sosiale medier

Synlighet er det som kommer til å trekke nye følgere til deg. Derfor bør du være aktiv på sosiale medier for å spille med algoritmen. Det vil øke synligheten din, og dine sjanser for en større følging.