Konsertopplevelser

Oksana Vashchuk / Shutterstock.com

Livemusikk er en helt spesiell opplevelse, spesielt dersom du har sjansen til å se idolene dine live på scenen. Heldigvis spiller mange av de store stjernene live på norske scener, så kanskje du ikke trenger å reise så langt for å oppleve dem. Andre ganger må du kanskje reise til utlandet, men hvis du er en skikkelig fan, reiser du gjerne til verdens ende for å oppleve favorittmusikken din live.

Hold deg orientert

Skal du få med deg livekonserter med favorittene dine, gjelder det å følge med når og hvor de spiller. De fleste musikere har egne hjemmesider som holder fansen oppdatert om blant annet dette. Hvis du vil dra på konsert i Norge, kan du også sjekke nettsiden Ticketmaster. Der finner du både en oversikt over kommende konserter og konsertdatoer, og du kan bestille billettene online, for å sikre deg en plass. Husk at jo mer kjent en artist er, desto raskere blir billettene solgt ut, så det gjelder å være tidlig ute.

Unike opplevelser

Noen ganger skal det spilles en spesiell konsert, en konsert du for all del ikke vil gå glipp av. Kanskje spilles konserten i hjembyen din, men mest sannsynlig spilles den et annet sted, og du må kanskje reise langt. Kanskje det til og med koster skjorta, men likevel vil du få med deg konserten. Da kan du søke om et hurtiglån online, for å få penger til konserten og reisen. Det er selvsagt viktig å betale tilbake lånet, så det må du ha med i beregningen. Men noen konserter er så unike at en ekte fan ikke kan holde seg hjemme.

VIP-opplevelser

Noen konserter selger egne VIP-billetter, det vil si at du kan få sjansen til å komme bak scenen og møte idolene dine. Disse billettene koster mer, men gir deg en drømmedag.