Behovet for ladere til smarttelefonen din

Mens vi leter lenge og nøye for å finne den beste smarttelefonen, vurderer vi sjelden å skaffe den perfekte laderen. Når man skaffer seg en telefon er det vanlige å rett og slett bare akseptere laderen som kommer i pakken.

Det har seg slik at det er veldig lett å tro at en lader har liten eller ingen innvirkning. Men den gang ei – bruk av feil lader øker ikke bare ladetiden, men kan også skade telefonbatteriet. Den hender seg ofte at telefonprodusenter foruten ikke har en lader i pakken. Som et resultat er det viktig å gjennomføre noen studier og velge en akseptabel lader for din verdifulle smarttelefon.

Hvordan finne rett lader

De mest brukte på markedet er Micro USB-kontaktene. Alt peker på at USB-C-kontakten kommer til å bli den mest brukte i framtiden, takket være støtten fra de største produsentene. Dette i stedet for å bruke lightning-kabel, Micro USB eller Mini USB.

Sjekk hvilken kontakt smarttelefonen din har før du kjøper en lader. Finn her en rekke ladere som du kan handle på nettet og som er kompatible med alle typer telefonmodeller. For eksempel en trådløs lader er veldig nyttig fordi det reduserer mengden ledninger. Her overføres strøm ved å plassere smarttelefonen direkte på laderen og du sliter ikke ut ladekontakten på telefonen.