Her fester kjendisene i Oslo

Har du vandret rundt i Oslo, men ikke sett en eneste kjendis i løpet av hele kvelden? Her kommer en liten guide for hvor du kan finne dem.På Bølgen & Moi på Briskeby starter festen alltid tidlig på lørdagene med champagnefest. Ikke unaturlig da at kjendisene henger seg på. Her vil man under lunsjen møte på alt fra mange av hovedstadens millionærer, til skuespillere og artister. Dette er virkelig et se og bli sett sted.

Frogner

Etter lunsj holder kjendisene seg fortsatt på Frogner og turen går ofte til Nr.15. Dette stedet har både mat og drikke, men også siste av det siste innen mote og interiør. Kjendiser som hyppig er å se her er kronprinsparet, Ari Behn, John Fredriksen og Lene Nystrøm. D-kjendisene holder seg langt unna Nr.15.

Sushi er en favoritt

På Majorstuen rett ved Frognerparken ligger sushi-restauranten Nodee. Kjendisene elsker sushi og her kan man sitte ved nabobordet til Petter Stordalen eller Celina Midelfart hvis hun er i Oslo. Kjendisene besøker også andre sushisteder både på Frogner og Tjuvholmen også – Alex Sushi har alltid vært populært.

Fra Vest til Øst

Kjendisene holder seg ofte rundt Solli plass og steder som La Belle Sole og bakgården på Palace Grill er populært. Men kjendiser finnes det også på østkanten og Grünerløkka er stedet for de mere kunstneriske kjendisene. Parkteatret, Villa Paradiso og populære steder ligger tett i tett. Her møter man på kjendiser som Linn Skåber, Mikkel Gaup og Per Heimly.