Kjendiser spiller poker

Nå som det endelig er lov å spille poker her i Norge vil vi nok se flere kjendiser sette seg rundt pokerbordet. Fra før har vi sett superstjerner som Aylar, Petter Northug og John Arne Riise med spente smil vente på river-kortet. Vi får håpe det kommer flere i løpet av året.

Endelig ble loven om å spille poker med penger opphevet tidligere i år, noe som betyr at det første Norgesmesterskapet i poker på norsk jord vil bli arrangert i løpet av vinteren. Til høsten starter også kvalifiseringene, men vi håper jo å se enda flere kjendiser rundt pokerbordet enn de som har holdt på en stund allerede.

Gode sponsoravtaler

Spilleselskapene har inngått gode sponsoravtaler med både kjendiser og idrettsstjerner og de er med på å promotere selskapene både i reklamefilmer, men også i noen av verdens største pokerturneringer. Tone Damli Aaberge var med i forrige NM som ble arrangert i Dublin. Det ble meldt tidligere i sommer at hun briljerte i en WSOP turnering i Las Vegas. Det lover godt for hennes videre karriere. En annen kjendis som vi håper blir med i poker NM er Linni Meister. Hun var også med i Dublin i fjor. Det gikk ikke så bra, men skal vi tro hva hun meldte på bloggen sin, så skal hun ta det igjen.