John Arne Riise reiser til India

Det ble med den ene sesongen på Kypros for John Arne Riise. Han melder på sin hjemmeside at familien flytter til India. Lønningene i India skal være noen av de høyeste i hele verden for fotballspillere.

John Arne Riise har hatt en fantastisk karriere, med hele 234 kamper for Liverpool hvor han også var med på å vinne Champions League med i 2005. Etter noen sesonger i Fulham så flyttet familien Riise til den herlige øya Kypros i fjor, men nå går altså ferden til India.

Blogger om karrieren

John Arne vet å sette pris på fansen sin, som snart dekker hele jordkloden. Derfor har han sin egen blogg, samtidig som han oppdaterer både Snapchat, Instagram og Twitter med siste nytt om seg selv og familien sin. I fjor sommer giftet han seg for tredje gang. Den heldige denne gangen var Louise Angelica Markussen, som garantert liker indisk mat og kultur, for hun blir selvfølgelig med på flyttelasset. Bryllupet var godt besøkt av andre kjendiser, som John Carew, Magen Hoseth, og bror og forlover for dagen, Bjørn Helge Riise.

Flest landskamper

I juni ble det altså klart at John Arne hadde skrevet under kontrakt med klubben Kerala Blasters. Avisen The Times og India hevdet kort tid etter at det var en konflikt mellom Riise og klubben, uten at noen har bekreftet noe mer om dette. Uansett, John Arne Riise har spilt flest landskamper for Norge enn noen andre med sine 110 kamper.