John Carew – Fester med superstjerner

Etter at John Carew satte fotballskoene trygt opp på hylla har han blitt avbildet med superkjendiser fra hele verden. Nå er det blankpussede sko og smoking som gjelder for gutten fra Lørenskog.

John Carew har sammen med sin søster vært rikskjendiser i mange år. John fordi han var en av landets mest målfarlige fotballspillere, mens hans søster Elisabeth har gjort det stort som popstjerne. John har for lengst lagt fotballskoene bort, for nå skal han satse på film og fester ikke rent lite skal man tro sladrepressen, med noen av verdens største pop- og filmstjerner i Hollywood.

Robbie Williams og Paris Hilton

På sosiale medier legger en blid og stolt John Carew ut bilder fra festene. Et av de mest oppsiktsvekkende var da han en tirsdagskveld i mai la ut bilde av seg selv sammen med sin supermodellvenninne Kelly Brooks, motebloggeren Mariano di Vaio og modellen Hofit Golan. De var alle på vei hjem fra samme fest som selveste Robbie Williams og Paris Hilton. John Carew som i 2003 hadde en rolle i filmen Et døgn med Elin, er dette året filmaktuell igjen med actionfilmen Høvdinger. I fjor hadde han også en rolle i thrilleren Dead of Winter.